image
 |  0 11 Лютого 2019 | 14:42

У Володимирі-Волинському презентували книгу з легендами про княже місто

Нову книгу для дітей «Оповідки старого міста» презентували у Володимирі-Волинському.  

Про це пише ДІКЗ «Стародавній Володимир».

Презентація книги з історіями про Володимир-Волинський відбулася на малій сцені народного аматорського театру-студії «Різнобарв’я». Захід був театралізований. Супроводжуючу міні-постановку організували режисер-постановник театру Лариса Половньова і актори театру.

Автори книги Світлана Федосєєва та Орися Вознюк – наукові співробітники адміністрації ДІКЗ «Стародавній Володимир». А прекрасні ілюстрації до тексту зробила професійний ілюстратор Алла Марковська, коректуру тексту здійснила Наталія Самрук - вчитель міської школи та акторка театру «Різнобарв’я».

Ідея видати книгу з легендами і оповідками про історію міста виникла давно. Паралельно з’явилася ідея створити у місті історичний клуб для дітей – «Клуб юного історика». Тож до написання книги було залучено і дітей.

Книга складається з двох частин: оповідань - написана науковими співробітниками ДІКЗ «Стародавній Володимир» і дитячих легенд про місто.

Усі, хто завітав на презентацію, а таких було чимало, отримали можливість не лише придбати книгу, але й послухати уривки з оповідань у виконанні авторів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історична Волинь: паспорти, які видавали під час Другої світової війни

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити