image
 |  13 23 Травня 2021 | 08:25

У місті на Волині провели унікальну операцію з мінімальним травмуванням тканин (ФОТО)

Медики Володимира-Волинського провели мешканці міста операцію з використанням новітнього обладнання, що мінімально травмує тканини та дозволяє пришвидшити відновлення пацієнта.

Про це йдеться на сторінці Володимир-Волинського ТМО у мережі Фейсбук.

"Для наших медиків немає вихідних, адже любов до роботи - понад усе 😇

😉Сьогодні більшість людей відпочивають після важкого робочого тижня, а ми працюємо👩‍⚕️👨‍⚕️, і допомагаємо нашим пацієнтам у боротьбі з різними недугами!

✅Бригада лікарів у суботу, 22 травня знову плідно працювала операційній. Мешканці Володимира-Волинського, яка тривалий час страждала від хронічних болей і дискомфорту у животі, провели операцію - ЛАПАРОСКОПІЧНУ ХОЛЕЦИСТЕКТОМІЮ.

😔Протягом багатьох років жінку турбували важкість та болі у правому підребер‘ї, гіркота у роті, нудота, блювання, а також здуття живота.

🤕💉Однак, останнім часом стан здоров’я різко погіршився: симптоматика загострилась і це змусило звернутись її за кваліфікованою медичною допомогою до Володимир-Волинського ТМО.

🏥Після огляду пацієнтки, лабораторних та інструментальних методів обстеження, діагностували гострий калькульозний холецистит (жовчнокам’яну хворобу).

⚕Рекомендований метод лікування при даній хворобі - ЛАПАРОСКОПІЧНА ХОЛЕЦИСТЕКТОМІЯ🩸.

ℹЛапароскопічна холецистектомія - це малоінвазивна операція, що проводиться із використанням новітнього обладнання із мінімальною травматизацією тканин та швидким відновленням пацієнта.

😊⚕В операційній працювали лікарі-хірурги : Кропивський С.О. ,Майструк П.П., Данилюк М.О.; лікар-анестезіолог Ємчик О.Б.; анестезист Калитюк Іванна;

операційна медична сестра Копилова Оксана; молодша медична сестра Гуд Ліна.

😊Операція пройшла успішно. Зараз пацієнтка знаходиться в палаті   інтенсивної терапії ТМО під наглядом лікарів", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку мотоцикліст «летів прямо на авто» (ВІДЕО)

"😉❗Щоб попередити жовчнокам'яну хворобу, закликаємо усіх вести активний та здоровий спосіб життя! Дбайте про своє здоров’я, адже захворювання легше попередити, аніж лікувати!" - додають в адміністрації КП "Володимир-Волинське ТМО".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити