image
 |  2 25 Червня 2018 | 12:15

У Володимирі-Волинському відбувся ювілейний пленер художників

23 червня відбулося урочисте закриття роботи XX Міжнародного пленеру художників «Колорит». Цьогоріч древній Володимир потішили своєю присутністю 12 художників з різних куточків України, а також з Польщі та Білорусі.
Про це інформує сайт міськради.
Після шестиденної творчої праці, в переддень від’їзду учасників, у культурно-мистецькому центрі відкрилася виставка робіт, які стали результатом перебування на пленері. Експозиція є поєднанням різних стилів, манер та творчих пошуків. Дружня атмосфера, що панувала під час пленеру у Володимирі-Волинському, сприяла новому імпульсу для розвитку мистецтва, збагатила світобачення його шанувальників, створила нові контакти між митцями різних регіонів.
Начальник відділу культури і туризму Роман Віслобоков та в.о. директора КМЦ Наталія Нечипорукподякували учасникам за роботи,  висловивши захоплення їхньою майстерністю і вручили спеціальні сертифікати про участь та каталоги зі світлинами пленеру.  З віршованим привітанням до майстрів пензля звернулася місцева поетеса Тетяна Птаха.
Виставка пленерних робіт в культурно-мистецькому центрі буде діяти до кінця липня, представлені вони будуть і на «Володимирському узвозі» з нагоди Дня міста.
 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити