image
 |  4 7 Листопада 2017 | 09:48

У Володимирі-Волинському завершилося голосування за громадські проекти

6 листопада 2017 року добігло до завершення голосування  за проекти бюджету участі Володимира-Волинського.

І хоч підсумки голосування та списки проектів-переможців будуть затверджені Координаційною радою, та вже можна поглянути, які проекти набрали попередню кількість голосів саме на сайті "Громадський проект".

Створення сучасного кабінету ЛФК для хворих м. Володимир-Волинського – 886 голосів.

"Спортивний майданчик на території Володимир-Волинської гімназії імені Олександра Цинкаловського"

Спорудження та облаштування спортивного майданчика з поліуретановим покритям та захисною сіткою для ігрових видів спорту: волейбол, баскетбол, футбол, великий теніс та рухливих ігор для учнів Володимир-Волинської гімназії ім. О.Цинкаловського та мешканців прилеглого мікрорайону – 843 голоси.

Багатство нації – спортивні та здорові діти

Проект передбачає собою встановлення спортивного майданчика з поліуретановим покриттям для фізичного розвитку дітей та молоді нашого міста – 763 голоси.

Накриття для розміщення дитячих візочків біля входу у дитячу поліклініку

Створення накриття над вхідними дверима дитячої поліклініки для розміщення дитячих візочків,а також для забезпечення комфортного та безпечного входу у приміщення батьків з новонародженими та дітьми різних вікових груп – 761 голос.

"Спортивно-гімнастичний комплекс у військове містечко» 

Проект «Спортивно-гімнастичний комплекс у військове містечко» спрямований на вирішення оздоровчих та виховних задач, розвиток спорту та популяризацію здорового способу життя серед його населення, і що надважливо задля урізноманітнення дозвілля молоді, підлітків, дітей шкільного та дошкільного віку на даній прибудинковій території – 258 голосів.

Здорові діти – здорова нація! Спортивно-ігровий майданчик (вул. Луцька, 241) – 235 голосів.

Мій двір - моє місто

Проект передбачає собою облаштування прибудинкової території: прокладання бруківки, облаштування належним чином вхід у два під`їзди будинку та встановлення лавочки – 221 голос.

"Я за безпечний рух"

Облаштування тротуарного покриття вздовж вулиці Філатова з однієї сторони проїжджої частини, встановлення відбійників при повороті з вул. Філатова на вул. Зимнівську – 168 голосів.

Промо-ролик про місто Володимир-Волинський – 166 голосів.

"Щасливе дитинство"

Встановлення дитячого майданчика в дворі будинку 103 по вул. Луцькій – 139 голосів.

Облаштування дитячого майданчику по вул. Поліської Січі 21  - 89 голосів.

Квітуче місто Володимир - вертикальне озеленення підвісними клумбами

Вертикальне квіткове озеленення міста з використанням термочаши. Передбачається встановлення 10 таких чаш. Чаши закріплюють на антивандальне кріплення на висоті 2-2,5м. на освітлювальні опори. В чаши висаджують квітучі експозиції з рослин ампельних видів  – 75 голосів.

Креативний простір «Парасоля» біля культурно – мистецького центру у м.Володимир-Волинський

Простір являє собою встановлення гігантської парасольки з трьома сучасними лавками, на основі парасолі вмонтовано 4 USB-порти для підзарядки телефонів та гаджетів, також проведено Wi-Fi – 54 голоси.

Ігровий майданчик нашим діткам! 

Встановлення дитячого майданчику (дитяча гірка, гойдалки) в дворі будинку №3 по вул. Олега-Ольжича м. Володимира-Волинського та благоустрій території ( встановлення лавок) – 48 голосів.

Різдвяний ярмарок - це казкова атмосфера на новорічні свята 

Проект передбачає собою встановлення мобільного павільйона за індивідуальним проектом з урахуванням історичної тематики, у стилі ренесанс, з вежою, на якій встановлено чотири годинники та святковою підсвіткою – 35 голосів.

Місто майбутнього: Володимир-Волинський та сенсорні інтерактивні кіоски

Проект передбачає собою встановлення сенсорного інтерактивного кіоску, за допомогою якого кожен охочий житель та турист міста зможе отримати інформацію про новини та події в місті, дізнатися про заклади харчування та відпочинку, відвідати офіційний інтернет-портал міста, ознайомитися з місцевими товаровиробниками та інше – 24 голоси.

"Зелена площа"

Проект присвячений озелененню площі Героїв задля розв’язання проблем її не естетичного вигляду, відсутності затінку та достатньої кількості місць для відпочинку в центрі міста. Листяні дерева будуть розміщені по території площі таким чином, щоби створити комфортні умови для мешканців та гостей міста, але не ставати на заваді комфортному руху пішоходів і велосипедистів -  23 голоси.

"І великі і малі, відпочивати хочемо всі"

Доукомплектування дитячого майданчика у парку Слов'янський конструктивними елементами, призначеними для дітей, віком старше 7 років – 20 голосів.

Роликовий каток "Трек парк "

Створення місця для активного відпочинку, катання на роликових ковзанах, скейтбордах, BMX, проведення спортивних заходів – 20 голосів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити