image
 |  11 30 Березня 2019 | 09:45

У Володимирі-Волинському зупиняють видачу гарячих обідів для нужденних

У Володимирі-Волинському зупинять видачу гарячих обідів для малозабезпечених верств населення через те, що завершується зимовий період. 

Про це йдеться на сторінці Територіального центру у Фейсбук.

"Черговий тиждень харчування для малозабезпечених мешканців міста закінчується. Той раз щедрі гарячі обіди готувалися у кафе "Імпреза", підприємиці Кабанової Лариси Петрівна. Всі її гарячі обіди були з м'ясом і такі смачні пахощі розлітались по всьому приміщенні, щойно відкривали кришку термоса. Дякуємо, Ларисо Петрівно Вам і всьому колективу! Нехай ваша доброчинність повертається до вас сторицею.

А ще мешканці міста відгукнулися на пропозицію поділитися їжею із тими, хто цього потребує. Ми отримали яблука від Ragim Ibragimob, який вже не вперше ділиться з нами овочами і фруктами, печиво, булочки, пиріжки з капустою, цукор, консервацію від небайдужих людей. Все це тут же роздавалось всім, хто приходив за обідами.

Також висловлюємо вдячність підприємиці Веремчук Оксані Петрівні за любязно надане приміщення для видачі гарячих обідів за адресою вул.Шевченка,8. Там було затишно, тепло і зручно.

У зв'язку із закінченням зимового періоду видача гарячих обідів припиняється. За кошти міського бюджету розпочинаються роботи по облаштуванню власного приміщення для організації гарячого харчування за адресою вул.Привокзальна, 20", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наливають по самі вінця, - розповіли, як у Володимирі безкоштовно харчують людей

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити