image
 |  0 4 Травня 2022 | 21:09

У Володимирі запрацював кабінет мамографії

У лікарні Володимира запрацював кабінет мамографії.

Про це інформує сайт громади.

Нова універсальна цифрова рентгенівська мамографічна система з робочою станцією лікаря і плоскопанельним детектором має високий коефіцієнт квантового перетворення. Це дає можливість отримувати якісні і контрастні зображення при мінімальній дозі опромінення.

Як повідомила директор ТМО Тетяна Ващук, медики давно мали потребу у придбанні мамографа, адже своєчасна діагностика допомагає вчасно виявити хвороби молочної залози, в тому числі і рак. «Після 40-ка років таке обстеження показане жінкам щорічно. За наявності направлення у пацієнтки від сімейного лікаря воно буде безкоштовним», -зазначила Тетяна Ващук.

Міський голова Ігор Пальонка наголосив, що попри війну територіальне об’єднання все ж триматиме курс на оновлення, адже це необхідно для підвищення комфорту як пацієнтів, так і лікарів. «Війна внесла корективи у звичне життя кожного з нас. Та все ж вважаю, що міцне здоров’я – запорука щасливого життя, тож маємо постійно дбати про нього», – наголосив очільник громади.

Кабінет працюватиме щоденно, з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 14:15 за попереднім записом.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити