image
 |  13 31 Серпня 2021 | 18:59

У Володимирі зростає кількість хворих на коронавірус

У Володимир-Волинській у громаді спостерігається ріст захворюваності на коронавірус.

Про це під час оперативної наради повідомила директорка КП «Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги» Катерина Чубок, - інформує сайт міськради.

За її словами, у громаді спостерігається ріст захворюваності на коронавірус. Станом на 30 серпня зареєстровано 23 випадки, з них 17 – жителі міста та решта – з району.

Щодо вакцинації, то провакциновано від ковіду 11 702 жителів громади, з яких дві дози отримали близько п’яти тисяч осіб. У місцевому Центрі вакцинації населення, котрий працює щоденно з 9-ї до 15-ї години, представлені усі види вакцин, котрі використовують на території України, проте Модерною щеплюють лише тих, для кого це буде уже друга доза. Катерина Чубок зазначила, що провакцинуватись можуть усі, незалежно від того чи був попередній запис.

Заступник головного лікаря ТМО з медичної частини Віталій Баюн додав, що на амбулаторному лікуванні у ТМО перебувають 12 хворих на коронавірус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Має вади мови: розшукують лучанина (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити