image
 |  9 13 Січня 2023 | 21:12

У володимирській лікарні капітально відремонтують відділення за кілька мільйонів

У Володимирському ТМО планують капітальний ремонт відділення анестезіології та інтенсивної терапії з операційним блоком. На ці роботи передбачено майже сім мільйонів гривень.

Про це йдеться сайті Prozorro.

Торги на початку року оголосило КП «Володимир-Волинське ТМО». Тендерні пропозиції приймали до 11 січня. Очікувана вартість капремонту відділення анестезіології та інтенсивної терапії з операційним блоком становить 6 913 278 гривень.

Згідно з технічним завданням, роботи включатимуть заміну дверей і покриття підлоги, улаштування цегляних перегородок і перемичок, внутрішнє опорядження приміщень, облаштування системи пожежної сигналізації та оповіщення про пожежу, електромонтажні роботи, прокладання трубопроводів водопостачання та каналізації тощо.

Усі роботи планують закінчити до З0 червня.

Участь у тендері взяло лише одне підприємство ТЗОВ "Будова", котре запропонувало виконати ремонт за 5 534 418,53. Наразі його пропозиція очікує на рішення.

Організація ТЗОВ "БУДОВА" зареєстрована 23.03.2006 у Ковелі. Керівником організації є Оксентюк Володимир Савич. Розмір статутного капіталу складає 50 000,00 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада Володимира у 2022 році отримувала і премії, і матеріальну допомогу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити