image
 |  2 29 Липня 2023 | 20:54

У володимирській лікарні пролікували більше 2000 військовослужбовців з початку повномасштабного вторгнення

З початку повномасштабного вторгнення у Володимирському ТМО пролікували більше 2000 військовослужбовців.

Про це повідомляє пресслужба ТМО.

"У 2023 році внаслідок російської агресії потреба у професійній фізичній реабілітації зросла в рази. Кількість пацієнтів, які потребують професійної допомоги щодня зростає.

Загалом пацієнти з 9 областей України проходять реабілітацію у Володимирському ТМО.

Наші лікарі з фізичної та реабілітаційної медицини спільно з ерготерапевтами, психологами та фізичними терапевтами розробляють для пацієнтів індивідуальні реабілітаційні програми.

Щоб забезпечити якісною реабілітацією ще більше українців, у Володимирі буде збудовано новий реабілітаційний центр на базі приміщення колишнього інфекційного відділення.

Для роботи з пацієнтами використовуватимуться роботизовані технології, елементи штучного інтелекту та електромеханічні компоненти європейських стандартів.

У центрі надаватимуть повний комплекс послуг, надаватиметься стаціонарна та амбулаторна реабілітаційна допомога для військовослужбовців та постраждалих від російської агресії.

Війна триває, а, отже і потреба у реабілітації військових та цивільних - як ніколи на часі.

Бережіть своє здоров'я і, за необхідності, звертайтеся до Володимирського ТМО за допомогою!", - пишуть на фейсбук сторінці установи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медик з Волині отримав звання заслуженого лікаря України

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити