image
 |  360 28 Березня 2024 | 18:44

У Володимирському ТМО пацієнтам проводять реконструкцію кишківника

Хірурги Володимирського ТМО проводять надскладні реконструктивно-відновні операції на кишківнику.

Про це ВолиньЮА повідомили у ТМО. 

Завдяки цим оперативним втручанням відновлюють безперервність шлунково-кишкового тракту та закривають кишкову стому.

Це єдина можливість позбавити пацієнта від кишкової стоми, тобто виведеної кишки на передню черевну стінку, через яку з організму виводяться калові маси, якщо це неможливо через задній прохід.

Наші хірурги прооперували 32-річну пацієнтку, у якої в анамнезі була викинана лівобічна геміколектомія з лімфодисекцією з приводу злоякісної пухлини товстої кишки. Після отриманого курсу хіміотерапії, жінці виконали реконструктивно-відновну операцію з закриття кишкової стоми.

Лікарі Володимирського ТМО розповідають, що виведенням колостоми зазвичай закінчуються операції з приводу пухлин товстої кишки або прямої кишки, якщо хворий пізно звернувся за допомогою. Або причиною звернення є вже розвинута кишкова непрохідність. Саме тому дуже важливо вчасно звертатися за допомогою до професіоналів!

Реконструктивно-відновні операції на кишківнику з закриття стоми у Володимирському ТМО у післяопераційному періоді - це:

✅Мінімальний больовий синдром;

✅Перебування в комфортному стаціонарі з дбайливим медичним персоналом.

Професіоналізм хірургів - запорука здоров'я наших пацієнтів! Лікарі Володимирського ТМО 24/7 роблять надскладні оперативні втручання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відійшов у вічність лікар-травматолог з Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити