image
 |  288 25 Квітня 2024 | 21:44

У Володимирському ТМО запобігли крововиливу у мозок літнього чоловіка

Нещодавно у Володимирському ТМО провели  вдалу тромболітичну терапію - лікування, що сприяє розчиненню тромбу всередині судини. Цього разу врятували життя 80-річному чоловіку, доставленого каретою "швидкої допомоги".

Про це ВолиньЮА повідомили у ТМО. 

Завдяки оперативним і професійним діям команди лікарів відділення екстреної медичної допомоги, відділення анестезіології та інтенсивної терапії та неврологічного відділення чоловіку провели усі необхідні обстеження та ввели тромболітик, що фактично запобіг крововиливу у мозок.

Добу після процедури чоловік перебував у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії під наглядом лікарів та середнього медичного персоналу. Згодом був переведений у неврологічне відділення, його самопочуття - задовільне.

Ми нагадуємо, що тромболізис при інсульті можна виконати лише після початку хвороби в межах так званого терапевтичного вікна (в перші 3 - 4 години розвитку хвороби). Тому, надзвичайно важливо при перших ознаках інсульту звертатися за медичною допомогою (самостійно або викликати карету швидкої за номером 103).

Як і будь-яке медичне втручання, тромболітична терапія має низку протипоказів. Саме тому, остаточне рішення про проведення тромболізису визначає лікар, який оглянув пацієнта та оцінив його стан.

Бережіть себе та будьте здорові!

Ми 24/7 готові допомагати Вам рятувати життя

 Довідкове бюро ТМО (запис до спеціалістів поліклініки):

0631381172, (03342) 3-41-03 (ПН-ПТ з 8:00 до 15:30);

 Відділення екстреної медичної допомоги ТМО:

0633874691, (03342) 3-56-01 (цілодобово).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикордонників з Волині підозрюють у переправленні чоловіків закордон

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити