image
 |  2 3 Листопада 2018 | 16:15

У всі тяжкі: жінка варила та збувала метамфетамін

39-річна жінка одразу і виготовляла, і реалізовувала наркотичну речовину. Злочинна діяльність зловмисниці документувалася оперативниками протягом декількох місяців. Затриману поміщено до ізолятору тимчасового тримання.
Інформує Магнолія-ТВ.
Співробітники карного розшуку Слов'янської поліції отримали інформацію про те, що в мікрорайоні Артема відбувається збут наркотичних засобів. Перевірка підтвердила: 39-річна жінка виготовляє метамфетамін та продає його наркозалежним місцевим мешканцям. З'ясувалося, що підозрювана раніше вже була судима за виготовлення прекурсорів та утримання наркопритону.
Кілька місяців правоохоронці проводили оперативні заходи та збирали доказову базу. Після чергової оперативної закупівлі зловмисницю затримали. За дозволом суду в її квартирі був проведений обшук, під час якого поліцейські вилучили шприци з первітином та гроші, отримані в результаті протизаконної діяльності.
Наразі все вилучене проходить експертизу. Проводиться досудове розслідування за ст. 307 (Незаконне виробництво чи збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.
Наркозбувальниця затримана в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання стосовно неї запобіжного заходу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити