image
 |  4 27 Липня 2018 | 17:42

У Херсоні на агрофорумі виготовили рекордний салат вагою 407,5 кілограма

На форумі «Agroport South Kherson 2018», який проходить в Міжнародному аеропорті «Херсон», виготовили салат вагою 407,5 кг.


Про це повідомляє у Facebook Департамент агропромислового розвитку Херсонської облдержадміністрації, - пише «Укрінформ».



Щойно вcтанoвлено кулінарний рекoрд України з вигoтoвлення найбільшoї кількocті cалату під назвoю «Херcoнcький oвoчевий феєрверк». Вага становить 407,5 кг. Для приготування рекордного салату використано свіжі херсонські овочі, вирощені агровиробниками Херсонщини: капуста, огірки, цибуля, салатний перець, морква, зелень та спеції. Прикрашали салат томати, - йдеться у повідомленні.



За процесом приготування спостерігав експерт - представник національного проекту «Книга рекордів України».


«Херcoнcький oвoчевий феєрверк» спробували всі гості заходу; частину його було передано в в/ч А1604 (Чорнобаївка).


Крім того, зазначають в Департаменті, на форумі пройшов майстер-клас з карвінгу (мистецтва художнього різьблення по овочах та фруктах) та виставка виробів з овочів.


Як повідомляв Укрінформ, VIII Міжнародний форум з розвитку фермерства Agroport South Kherson 2018 розпочався в четвер парадом важкої сільгосптехніки і триватиме до 28 липня включно.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити