image
 |  4 15 Липня 2021 | 10:22

У «Ягодині» зупинили дві вантажівки з товарами на суму майже 7 мільйонів гривень (ФОТО)

Дві вантажівки «Volvo» слідували досить незвичним маршрутом – з Китаю до Польщі через Казахстан, РФ і Україну. А товари, що знаходилися у вантажівках, були оформлені за документами, які дають право на міжнародний транзит без огляду.

Про це повідомили на офіційному веб-сайті ДПСУ.

Однак, враховуючи низку факторів як – маршрут руху, характер вантажів, найменування товаросупровідних документів тощо, співробітники Луцького прикордонного загону спільно з представниками митниці ініціювали їх огляд.

За результатами перевірки та підрахунку товарів правоохоронці встановили, що кількість фактично переміщуваних предметів суттєво різниться від задекларованих. У напівпричепах вантажівок оглядовики виявили біжутерію, сумки, дитячі іграшки, телеапаратуру, спортінвентар та інші промислові товари.

Вантаж встановленим порядком вилучили співробітники Держмитслужби. Загальна вартість оцінки вилучених товарів склала понад 6,8 млн гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У «Ягодині» виявили не задеклаpований товаp на майже 5 мільйонів гривень (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити