image
 |  0 28 Лютого 2021 | 07:11

У якому районі Волині найкраще платять за послугу з розподілу газу

Волиняни боргують за послугу з розподілу природного газу понад 30 млн грн. Найкраще платять у Ковельському районі та м. Ковель, низький рівень оплати – в Луцькому районі та м. Луцьку.

Про це інформує АТ "Волиньгаз".

Дякуємо споживачам, які вчасно сплачують за послуги. Радимо не накопичувати боргів, адже це може призвести до їх стягнення у судовому порядку і, як наслідок, додаткових витрат на судові збори. Якщо через певні обставини споживач не можуе сплатити борг – у нього є можливість подати заяву про реструктуризацію.

Вчасна оплата за послугу з розподілу природного газу вкрай важлива для стабільної та надійної роботи газотранспортної системи області. Адже утримання газорозподільних мереж і споруд на них, модернізація, капітальні та поточні ремонти, фінансуються виключно з коштів, що надходять від споживачів у вигляді плати за розподіл газу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селищі на Волині затопило вулиці (ФОТО)

Про борги волинян за розподіл газу, найзручніші способи оплати в ефірі "Українського радіо. Луцьк" розповів Андрій Боярчук, начальник відділу інспектування АТ "Волиньгаз".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити