image
 |  0 27 Жовтня 2020 | 11:16

У Японії продаватимуть марки з краєвидами України

Напередодні Олімпійських ігор у Токіо, які пройдуть влітку 2021 року, Японія в рамках своєї урядової програми випустила марки з краєвидами України. Продавати їх почнуть вже з 9 листопада.

Про це повідомляє «24 канал».

Пошта Токіо з 9 листопада буде продавати оригінальні марки «Україна – місто Хіно». Про це посольство України в Японії повідомило у фейсбуці.

«Ці марки присвячені співпраці України та Токіо у рамках японської урядової програми «Host Town» напередодні Олімпійських ігор», – написала пресслужба посольства.

Фотографії для проєкту надало українське національне інформаційне агентство Укрінформ та фотограф В'ячеслав Присяжнюк. Зображені там кримські краєвиди, українські традиційні хати, цвітіння сакури на Закарпатті та інше.

До слова, Японія має намір надати Україні гуманітарну допомогу для боротьби з коронавірусом – лікарський засіб Favipiravir (Avigan), визначений для застосування при лікуванні COVID-19.

Крім цього Японія підтримує всі антиросійські санкції від країн G7, і не підтримує ідею зміну формату «Великої сімки» для повернення туди Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі вийшла книга українки про «натхненних Україною»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити