image
 |  4 1 Квітня 2018 | 16:07

У Єкатеринбурзі люди в масках увірвалися в кафе і вкрали 50 кілограмів пельменів (ВІДЕО)

У Єкатеринбурзі напередодні ввечері невідомі пограбували кафе «Заміс» у центрі міста на вулиці Пушкіна, 12.
Про це 01 квітня 2018 року повідомляє сайт «Znak.com».
[embed]https://youtu.be/-9Knksw_gZU[/embed]
Про подію в соціальних мережах повідомив один з творців закладу, шеф-кухар Володимир Олькницький, який просить у своїх передплатників максимальний репост, щоб якомога швидше піймати нападників.
Як розповів «Znak.com» Олькницький, пограбування сталося близько 22:00 години, коли відвідувачів в кафе вже не було і воно готувалося до закриття.
У залі були тільки кухарі - дівчинки. Троє невідомих в балаклавах увірвалися, налякали кухарів. Грошей в касі вже не було, як раз провели інкасацію. Але біля каси стояв морозильник з замороженими пельменями - вони все вигребли, - уточнив співрозмовник.

За словами Володимира Олькницького, всього в морозильнику знаходилося близько 50 кілограмів пельменів. «Якраз до п'ятниці готувалися», - уточнив він. Сума збитків наразі встановлюється. Ніхто зі співробітників закладу не постраждав.
Власники кафе «Заміс» заявили, що написали заяву в поліцію, зараз грабіжників розшукують. У залі і на вході в заклад встановлені відеокамери, всі записи передані силовикам.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити