image
 |  5 10 Грудня 2017 | 16:07

У Забужжі люди перекрили дорогу далекобійникам, що об’їжджають селами чергу на «Ягодин»

У зв`язку із 20-кілометровою чергою на міжнародній трасі на українсько-польському кордоні водії вантажних авто вирішили «вклинюватися» в неї перед самим пунктом пропуску «Ягодин» в об’їзд сільськими дорогами.
Про це 10 грудня 2017 року повідомляє сайт «Кордон».
Аби днями не чекати в заторі, водії деяких вантажівок ще з суботи, 9 грудня, почали їхати по нещодавно відремонтованій дорозі через Забужжя.
Спочатку транспорт курсував населеним пунктом з боку Столинських Смолярів, але там розбили за ніч дорогу так, що один із ТІРів навіть загрузнув.
Станом на 13 годину 10 грудня 4 автомобілі намагалися прорватися об’їзною дорогою у напрямку Рогові Смоляри — Забужжя (через Будники, Гороховище, Вербівку, Локутки).
Мешканці Забужжя наразі перекрили шлях через їхнє село, пояснюючи тим, що дорога не призначена для руху багатотонних машини. Далекобійники в свою чергу намагаються домовитись із сільчанами – пропонують їм 1000 гривень за проїзд. Однак місцеві жителі не погоджуються на такий «компроміс» й розвертають вантажівки назад.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити