image
 |  2 22 Лютого 2021 | 10:57

У Згоранах визначились пеpеможці з підлідного лову риби (ФОТО)

Відбулися змагання з підлідного лову риби на Великому Згоранському озері. Змагання провели 21 лютого.

Про це повідомляє «Наше життя».

Як і планували, стартували змагання о 9:00 і тривали три години.

Метою змагань стало масове залучення рибалок-аматорів до риболовного спорту, опановування технікою різноманітних видів риболовлі, організація дозвілля людей.

Варто зауважити, що ясна погода та різка зміна температури повітря позначилася на улові – деякі команди не піймали жодної риби.

«Загалом участь у змаганнях взяли 20 команд із усієї Любомльщини та гості зі Світязя. Найбільше рибалок зі Згоран», – розповів організатор змагань, голова Любомльської районної організації «Українського товариства мисливців та рибалок Олександр Мікульський.

У командному заліку І місце посіла команда ПМК «Діброва», ІІ місце у команди «Римачі №1», ІІІ місце завоювала команда «Толюсьо» зі Згоран.

В особистому заліку перше місце у Олександра Дубини (ПМК «Діброва»), друге місце у Анатолія Лукашука («Толюсьо»), третє – у Івана Цвида («Прирічна» зі Згоран).

Першу рибину піймав Василь Новачук зі Згоран. Найбільшого окуня піймав Олександр Пикалюк, найбільшу щуку – Ярослав Пикалюк (обоє з команди «Пикалюк»). Найменша риба клюнула у Олександра Дубини.

Найстаршим рибалкою став багаторічний учасник змагань, 84-річний Василь Пикалюк. Наймолодший рибалка – 12-річний Богдан Лесь.

У конкурсі на найкраще спорядження для зимової риболовлі переміг Тарас Васильчук з Римачів.

Переможців та призерів змагань нагородили грамотами та цінними подарунками. Опісля нагородження учасники змагань смакували гарячою рибною юшкою.

Спонсорами змагань традиційно стали місцеві підприємці Сергій Духницький та Олег Опейда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцькій художній школі оголосять пеpеможців за найкращі картини про Лесю Українку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити