image
 |  191 25 Лютого 2024 | 15:21

У ЗСУ виявили тисячі військових, які жодного разу не були в бою

У Силах Оборони під час аудиту виявлено тисячі військових, які жодного разу не брали участі в бою.

Йдеться про вісім тисяч людей, які просто прикомандировані до Генерального Штабу і не воювали. Про це сказав нардеп Давид Арахамія в ефірі програми "Тема з Наталією Мосейчук".

"Два роки поспіль кажуть, що є бригади, які вже два роки на війні без ротацій. А є підрозділи, які жодного разу не були взагалі на фронті. Армія 900 тисяч, 300 тисяч умовно без ротацій воюють. А де ж тоді 600 тисяч?" – зазначив Арахамія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ексочільник ВЛК з мільйоном доларів: розповіли деталі затримання

За його словами, є розуміння того, що певна кількість військових працюють над забезпеченням бійців на передовій. Проте вже на початку перевірки Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський знайшов чималу кількість військовослужбовців, які можуть брати участь безпосередньо у бойових діях.

Чиновник наголосив, що ці військові уже отримали наказ і проходять підготовку. Їх відправлять на підсилення до бойових бригад на передовій.

"Я вважаю, що цифра (бійців, що не були на фронті з початку вторгнення – Gazeta.ua) буде набагато більша", – констатував він.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити