image
 |  0 3 Січня 2020 | 08:18

Убивцею 53-річного лучанина виявився раніше судимий мешканець Донбасу

Близько півгодини знадобилось волинським патрульним, аби виявити і затримати чоловіка, який 2 січня скоїв вбивство у Луцьку.

Про це йдеться на сторінці патрульної поліції у мережі Фейсбук.

Як повідомляє сектор комунікації ГУНП, сьогодні по обіді до поліції зателефонував 48-річний житель обласного центру, який повідомив, що візуально знайомий за місцем проживання під час сварки наніс смертельне ножове поранення його братові, 53-річному жителю Луцька. Зловмисник із місця пригоди втік.

На місце події, на вулиці Куделі, миттєво прибули три екіпажі патрульних.

Як розповіли правоохоронцям очевидці події, четверо чоловіків розпивали алкогольні напої. Далі між ними виник конфлікт, під час якого один із учасників наніс ножове поранення іншому в район грудної клітки. Виявилось, що воно було смертельним. Зловмисник втік із місця події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку зарізали чоловіка

Поспілкувавшись із очевидцями, заявником і сусідом, поліцейські прийняли рішення обстежити прилеглу територію. Інші патрульні охороняли місце події та встановлювали детальні обставини. Також прибули й медики, які констатували смерть потрепілого.

«Приблизно за півгодини, на вулиці Корольова, в ході оперативно-розшукових заходів, ми помітили чоловіка, який підходив по орієнтуванню. На нього вказали і інші двоє очевидців події. Особу затримали і доставили на місце вбивства. Далі працювала слідчо-оперативна група», - розповідає патрульний поліцейський Дмитро.

Підозрюваним у вбивстві виявився раніше судимий 39-річний житель Донецької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Не відмазався»: на Волині судитимуть поляка, який убив двох і травмував п’ятьох українців

Як повідомляє сектор комунікації ГУНП, після оголошення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, буде вирішуватися питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає, зокрема, до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити