image
 |  2 24 Травня 2020 | 17:37

Учасники акції «СтопРеванш» пікетували будинок Зеленського (ФОТО, ВІДЕО)

Колона учасників акції "Рік Зеленського. Рік реваншу. #СтопРеванш" рушила з Майдану Незалежності в центрі Києва в бік Європейської площі, звідки учасники протесту попрямували до Маріїнського парку. Там розташований будинок, де живе президент Володимир Зеленський.

Про це передає НВ із посиланням на Інтерфакс-Україна. 

Протестанти пройшли по Хрещатику до Європейської площі, де встановили червоно-чорний прапор у місця загибелі Сергія Нігояна, першого загиблого учасника Революції Гідності, та вшанували пам’ять загиблих учасників протесту.

Далі активісти рушили вгору по вулиці Грушевського до Маріїнського парку. Вони прийшли до будинку за адресою Грушевського, 9а, де, за їхньою інформацією, проживає Зеленський.

Колону учасників акції супроводжували автомобіль і автобус вибухотехніків, співробітники поліції та кінологи з собаками. Рух по вулиці Грушевського перекрито.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія роздала на Донбасі 200 тисяч своїх паспортів, – віце-прем’єр Олексій Резніков

До будівлі підійшли близько тисячі людей з національною символікою та прапорами політичних партій Національний корпус, Демократична сокира, ВО Свобода і громадської організації Справа громад.

Учасники протесту обклеїли паркан і ворота навколо будинку, де президент володіє нерухомістю, листівками з власними вимогами й запалили фаєри під час виконання державного гімну. Після цього протест оголосили закінченим, люди почали розходитися.

Метою свого візиту організатори називають необхідність нагадати главі держави про свої вимоги, серед яких звільнення і покарання для керівника Офісу президента Андрія Єрмака і припинення, як кажуть учасники акції, реваншу проросійських сил і капітулянтської політики щодо закінчення війни на Донбасі. 

Як повідомлялося раніше, в центрі Києва, на Майдані Незалежності, проходить акція до річниці президентства Володимира Зеленського. На Майдані зібралися близько тисячі протестувальників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку пройшла протестна акція Руху опору капітуляції (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити