image
 |  2 22 Жовтня 2020 | 08:16

Учасниця АТО представила власний бренд одягу із символікою Волині (ФОТО)

Учасниця бойових дій з Волині Майя Москвич разом з активісткою Юлією Грищук представили власну справу – бренд одягу із символікою Волині під назвою BeyZot. Bey-Zot («Бей-Зот») – псевдо видатного українського графіка і активного діяча Української повстанської армії Ніла Хасевича, творча діяльність якого відбувалась на Волині та Рівненщині.

Про це повідомляє «АрміяInform».

Сам він родом з Рівненської області і в нього є багато малюнків на тему УПА. Ми хочемо через принти більше розкрити цю тему. У нас, зокрема, вже є футболка з найвідомішим малюнком – «Волинь у Боротьбі». А ще, окрім глибоких сенсів, BeyZot гарно і по-модному звучить, – розповідає Майя Москвич.

За словами засновників бренду, ще у 2016-му їхні земляки, які служили в районі АТО, просили передати їм футболки з волинською символікою. На жаль, на той час такої змоги не було. Так виникла ідея робити фірмові волинські футболки, які можна дарувати і які слугували б візитівкою волинянина.

Далі було малювання принтів, формування концепції, вибір назви бренду, постачальників, підрядників, друк, фотосесії. І от, нарешті, ми стартуємо. Окрім футболок, ближчим часом плануємо презентувати худі й світшоти, – продовжила Майя Москвич. – Тож BeyZot – це бренд одягу родом з Волині.

Замовити товар можна в онлайн-режимі через сторінки у Facebook та Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: АТОвці навідалися до чиновника Волинської ОДА, дочка якого їздила до «ДНР»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити