image
 |  175 17 Квітня 2024 | 17:14

Удар по аеродрому "Джанкой": кримські партизани кажуть про ураження комплексу С-400 ворога

Партизанський рух "Атеш" стверджує, що низка ударів, яких було завдано в ніч на 17 квітня на території Джанкойського аеродрому, була успішною.

Про це повідомляє "Атеш" у Telegram.

"Підтверджується детонація в точці за координатами 45.7092211, 34.4270056. Раніше, на цій локації наші агенти фіксували підвезення довгих ящиків в обладнані капоніри. Підтверджується ураження новітнього комплексу С-400 з вибухом пускової установки і серйозними пошкодженнями інших машин комплексу. Окупанти вірили у свій новітній комплекс ППО настільки, що розміщували склади з ракетами безпосередньо біля пускової установки".

За даними партизан, які посилаються на своїх агентів із підрозділу ППО, також є серйозне ураження в районі командного пункту 5 зенітного ракетного дивізіону 18 зенітного ракетного полку 31 дивізії ППО 4 армії ПКС РФ.

"З міркувань безпеки наших агентів ми утримаємося від розкриття додаткової інформації. Подробиці передано Силам оборони України. Ми дякуємо всім нашим агентам за їхню відвагу, завзятість і докладені зусилля. Кожен ваш внесок має величезне значення для досягнення наших цілей. Разом ми сила, здатна досягти значних результатів".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити