image
 |  4 4 Грудня 2018 | 01:15

УЄФА заборонив проводити матчі в регіонах, де введено воєнний стан

Виконком Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) заборонив проводити матчі в регіонах, де введено воєнний стан.

Відповідне рішення було прийнято сьогодні, 3 грудня, на виконкомі Союзу європейських футбольних асоціацій, повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на Укрінформ.

Також зазначається, що виконком УЄФА заборонив проводити матчі в місцях, куди можна дістатися лише через регіон, де введено воєнний стан.

Нагадаємо, 26 листопада Верховна Рада проголосувала за введення воєнного стану терміном на 30 днів у таких областях, як Вінницька, Донецька, Запорізька, Луганська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Херсонська, Чернігівська, а також це стосується внутрішніх вод Азово-Керченської акваторії.

Рішення про введення воєнного стану ухвалено у зв'язку з актом агресії Росії проти України в Керченській протоці. Унаслідок незаконних дій російських силовиків було захоплено три кораблі ВМС України і взято в полон 24 українських військовослужбовців. Джерело: https://censor.net.ua/ua/n3100301

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити