image
 |  7 8 Грудня 2017 | 09:08

«Угода з Богом» за $ 500 - журналісти дізналися розцінки в найпопулярнішій секті України

На зборах Мунтян влаштовує масові сеанси вигнання бісів і запевняє, що лікує від усіх хвороб.
Про це 07 грудня 2017 року повідомляє сайт «Статус».
Останнім часом в Україні набирає популярність духовний центр Відродження, який очолює Володимир Мунтян. У неділю, 3 грудня, в Палаці спорту була проведена Молитва за здоров'я. Журналісти відвідали цей захід і з'ясували, що ж саме ховається в цьому центрі.
Всеукраїнський союз церков відрікся від діяльності центру «Відродження» та його керівника, заявивши, що той займається діяльністю, «близькою до окультних практик». На зборах Мунтян влаштовує масові сеанси вигнання бісів і запевняє, що лікує від усіх хвороб. Відомо, що «тринадцятий Апостол», як сам себе називає уродженець Дніпра Мунтян, відбував 3-річне ув'язнення в колонії за крадіжки та шахрайство.
Але ніякі викриття, ніяка критика, ніяке кримінальне минуле не заважає йому сьогодні збирати повні стадіони. Здається, все це тільки зміцнює віру прихожан в свого «апостола».
Подейкують, що пастора не чіпають тому, що у нього - потужний політичний «дах». Навіть не те, що не чіпають - а й надають для сеансів вигнання бісів найбільший критий майданчик столиці – «Палац спорту». Просто така кількість вірних послідовників, які при необхідності проголосують за того, за кого скаже пастор - справжня знахідка для будь-якої політичної сили. Найнадійніший електорат.
До слова, попередні заходи «Відродження» відвідували представники «Самопомочі»: народний депутат України і заступник глави парламенту Оксана Сироїд і голова фракції в Київській міській раді Сергій Гусовський.
До того ж, не секрет, що проповідництвом Мунтян непогано заробляє на життя: володіє шикарними палацами, суперкаром Ferrari 599. Діти Мунтяна вчаться в престижних ВНЗ Британії і США, що обходиться пастору в десятки і сотні тисяч доларів. Не гребує апостол і мирської діяльністю: за деякими даними, Мунтян володіє фірмою «Мільйонер», яка займається випуском макаронів. А на його дружину оформлений благодійний фонд.
Це - не тільки завдяки платним консультаціям і зборам (самітам). Послідовники «апостола» Мунтяна жертвують десятину від своїх заробітків, а також дають добровільні пожертвування під час проповідей.
Крім цього, Мунтян придумав оригінальну духовно-фінансову схему - Партнерство з Богом. Послуга розбита на сегменти «люкс», «голд», «преміям» і «VIP». «Договір з Богом» можна укласти за $ 500. Для людей особливо статусних і заможних пропонується «платинум-партнерство з Богом» - від $ 50 000. За ці гроші у «Відродженні» обіцяють молитися про успіхи в бізнесі, відганяти бісів і знімати з людини родові прокляття.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити