image
 |  2 19 Травня 2023 | 20:14

Ухилянта з Волині вчергове впіймали при спробі перетину кордону

Чергова спроба волинянина потрапити за кордон виявилася невдалою.

Про це повідомляє Пресслужба Волинського прикордонного загону.

Учора прикордонники Волинського загону припинили спробу незаконного перетину українсько-польського кордону.

Під час патрулювання прикордонний наряд відділу «Рівне» помітив на контрольно-слідовій смузі доріжку слідів однієї особи. Охоронці кордону відразу ж розпочали пошук ймовірного правопорушника. Невдовзі неподалік Західного Бугу, військовослужбовці виявили чоловіка, який мав намір незаконно дістатися Польщі. Аби подолати річку, він прихопив із собою рятувальний жилет.

Правопорушником виявився 23-річний волинянин. Його, до слова, уже не вперше затримували при спробі незаконно потрапити за кордон. Двічі юнак попадався прикордонникам на межі з Молдовою, спробував у протиправний спосіб дістатися Угорщини, а у квітні був затриманий на українсько-польській ділянці прикордонним нарядом Волинського загону.

Горе-мандрівника доставили до прикордонного підрозділу для складання адміністративних документів за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Міру покарання визначатиме суд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Муніципали насварили "Луцьктепло" за непроведений благоустрій (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити