image
 |  9 21 Липня 2021 | 11:49

Ухвалено новий реєстр Луцької міської територіальної громади

У Луцьку створили новий Реєстр громади з переліком усіх населених пунктів, які приєдналися до міста.

Таке рішення було прийнято під час засідання виконкому Луцької міськради.

Проєкт рішення підготовлено з врахуванням рішення Луцької міської ради від 25.09.2019 № 63/43 “Про добровільне приєднання територіальної громади Прилуцької сільської ради до територіальної громади міста Луцька”, а також з врахуванням змін в адміністративно-територіальному устрої та приєднанням у 2020 році до Луцької міської територіальної громади 31 населеного пункту, що належали до Заборольської та Княгининівської сільських рад Луцького району, Жидичинської сільської ради Ківерцівського району, Іванчицівської сільської ради Рожищенського району.

У зв’язку з утворенням Луцької міської територіальної громади Реєстр доповнено відомостями про приєднані населені пункти та адресні об’єкти, розміщені на їх території. Також до Реєстру внесено відомості про реєстрацію місця проживання осіб на території приєднаних населених пунктів. Функціональне призначення Реєстру змінено з метою забезпечення реєстрації, зняття з реєстрації місця проживання осіб на території усіх населених пунктів, що належать до Луцької міської територіальної громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля волинського озера блискавка розколола навпіл дерево (ВІДЕО)

З врахуванням наведеного вище Положення про Реєстр територіальної громади міста Луцька необхідно визнати таким, що втратило чинність, та затвердити Положення про Реєстр Луцької міської територіальної громади.

Крім того в Положенні про Реєстр Луцької міської територіальної громади враховано суттєві зміни в чинному законодавстві, пов’язані з цифровою трансформацією, запровадженням електронної форми реєстрації місця проживання та забезпеченням електронної взаємодії Реєстру з державними електронними інформаційними ресурсами.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити