image
 |  0 26 Жовтня 2018 | 12:11

Українці заплатили майже 50 мільйонів за перельоти чиновників

У 2018 році на відрядження чиновників міністерств витратили близько 50 млн грн.
Про це повідомляє "РБК-Україна".
Витрати на проживання та харчування можуть збільшити на 25%, якщо у відрядження за кордон летить міністр або його заступник. Так само можуть вирости добові, якщо на міжнародні переговори летять члени уряду чи інші чиновники. При цьому не вказують максимальні суми, які чиновники можуть витратити на оплату проїзду.


Найдорожчий переліт обходився у  10,8 тис. грн в одну сторону

Найдорожчий переліт обходився у 10,8 тис. грн в одну сторону


У цьому році найвищою ціна на авіаквитки за кордон виявилася у Міністерства фінансів - в середньому 10,8 тис. грн в одну сторону. Працівники Мінекономрозвитку купували в середньому по 8,7 тис. грн за квиток. Вище 7 тис. грн платили держслужбовці з Міністерства молоді і спорту та Мінрегіону. Мінімальні витрати на переліт у Мінпромполітики – по 4,2 тис. грн за квиток.


Найбільше за номер платили 5,5 тис. грн

Найбільше за номер платили 5,5 тис. грн


На перельоти по Україні в минулому році та за перші сім місяців цього року чиновники різних відомств в середньому витрачали від 1,7 до 4 тис. грг за квиток, а за готельний номер - від 300 до 650 грн за добу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про наміри балотуватися у президенти заявив 31 політик — КВУ


Співробітники Міністерство молоді і спорту проживали за кордоном в готельних номерах по ціні в середньому 5,5 тис. грн. Від 4 тис. грн і вище коштувало держбюджету проживання чиновників Мінекології, Мінінформполітики, Мінфіну і Мінекономрозвитку.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити