image
 |  0 5 Квітня 2018 | 12:12

Українські природа й кухня отримали нові туристичні проморолики (ВІДЕО)

У мережі з'явилися два промоційні відеоролики, присвячені туристичному потенціалу України.
Про це 05 квітня 2018 року повідомляє сайт «Укрінформ».
Роботи опублікувало Міністерство економічного розвитку і торгівлі України на своїй сторінці в Facebook.
Одне з відео присвячене природним заповідникам та екологічному туризму, а друге – гастрономії. Обидва – тривалістю одна хвилина.
Екотуризм - шалено популярний в світі. Багато хто долучає себе до цього сучасного руху. Але, як кажемо ми в Мінекономрозвитку, хто не подорожував українськими заповідними зонами, насправді, не знає, що це таке. Унікальні природні багатства, мальовничі річки, густі тисячолітні ліси та могутні гори - лише частина всього того, що ми можемо показати. Для цього ми створили відео «Ukraine open for tourism», щоб ближче познайомити українців та наших потенційних гостей з тим, чим багата наша країна, - йдеться в описі до першого відео.

[embed]https://www.facebook.com/mineconomdev/videos/1778203238903983/[/embed]
Другий ролик демонструє процес приготування та подачі найвідоміших страв української кухні, як-от борщ, котлета по-київськи, а також інших популярних в Україні інтернаціональних страв.
Вареники, борщ чи, може, щось із ф’южн? Українська кухня – багата на традиції, але, водночас, не відстає від світових трендів: ресторани високої кухні, фестивалі вуличної їжі та ще багато чого. Українські страви разом з традиційною гостинністю та вмінням приймати гостей – справжня туристична «фішка». Тож бельгійські вафлі та баварські сосиски, начувайтеся!, – прокоментували у МЕРТ друге відео.

[embed]https://www.facebook.com/mineconomdev/videos/1780314585359515/[/embed]
У міністерстві зазначають, що використовуватимуть ці відео для промоції України в місцях, де часто бувають туристи чи просто збирається велика кількість людей, як-от аеропорти, потяги «Iнтерсіті» й інші публічні місця.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити