image
 |  2 29 Липня 2018 | 18:03

Українські юні футболісти стали у Варшаві чемпіонами

У фіналі українці перемогли збірну ровесників із Голландії.


Про це 29 липня 2018 року повідомляє сайт «Polskie Radio».


Українська збірна виграла цьогорічний Чемпіонат світу з футболу серед дітей з сиротинців. Футболісти з України перемогли у фіналі Голландію з рахунком 1:0. Збірна Польщі стала третьою і завоювала бронзу.


6 Чемпіонат світу з футболу серед дітей з сиротинців проходив у Варшаві на стадіоні «Легії». Діти з дитячих будинків були представлені 28 країнами світу.


Тренер української команди Павло Костюк сказав після переможного фінального матча, що він дуже пишається своєю командою і здобутим званням:



Ця перемога, перш за все, для усієї України, ми показали, що ми здатні боротися з іншими командами і проявляти волю до перемоги.



Польська збірна дітей з сиротинців перемогла минулорічних чемпіонів – Іспанію - із рахунком 2:0, та здобула третю сходинку.


Цього року на полі варшавської «Легії» змагалося 300 молодих футболістів. Чемпіонат світу з футболу серед дітей з сиротинців вважається найбільшим спортивним святом у світі для вихованців закладів для дітей-сиріт.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити