image
 |  0 22 Травня 2018 | 08:14

Український лоукостер здійснив свій перший рейс



Українська авіакомпанія SkyUp здійснила перший рейс до курортного місто Єгипту.


Про це повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури.
Як зазначив міністр Володимир Омелян, перший рейс SkyUp відбувся в курортне місто Єгипту.
Він нагадав, що в цьому році компанія планує відкрити регулярні перевезення не тільки з міжнародних напрямках, але й з українських. Зокрема чартерні рейси будуть здійснюватися з Києва, Харкова, Львова і Одеси за 16 напрямами - Анталія, Бодрум, Даламан, Шарм-ель-Шейх, Хургада, Тіват, Барселона, Пальма-де-Майорка, Тенеріфе, Аліканте, Тирана, Ріміні, Бургас, Варна, Ларнака, Дубай.
Планується, що перші внутрішні українські регулярні рейси можуть запустити вже в кінці червня 2018 року за напрямками Київ - Одеса, Харків – Одеса.
Міжнародні регулярні рейси в 2018 році плануються за напрямками Київ-Барселона, Київ-Дубай, Київ-Ларнака.
У міністерстві заявляють, що з 2019 року мережа маршрутів буде розширюватися разом із зростанням парку літаків авіакомпанії.
"Вартість всіх регулярних перевезень буде формуватися за лоукост-моделлю без багажу і обраних послуг. Вартість буде залежати від напрямку подорожі та часу придбання квитків. Наприклад, квиток Київ-Одеса буде коштувати від 499 грн в одну сторону", - йдеться в повідомленні.
За даними Мінінфраструктури, флот авіакомпанії складається з середньомагістральних суден типу Боїнг 737-800 NG (Neхt Generation) на 189 пасажирських місць. Незабаром його  планують збільшити до п'яти літаків, а вже в 2019 році він може бути поповнений як мінімум ще на три судна.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити