image
 |  7 22 Жовтня 2018 | 16:44

Українського бізнесмена, якого підозрюють у держзраді, взяли під варту

Київський апеляційний суд 22 жовтня задовольнив апеляцію прокурора та взяв під варту відомого українського бізнесмена Тимофія Нагорного до 30 листопада.
Про це повідомляє "Прямий".
"Задовольнили апеляцію прокурора: тримання під вартою до 30 листопада включно. Взяти під варту в залі суду", - наводить слова судді кореспондент.
4 жовтня ухвалив рішення про арешт Тимофія Нагорного на 2 місяці з правом виходу під заставу в розмірі 528 600 гривень. Він скористався ним і вийшов на свободу 11 жовтня. Прокуратура подала скаргу на рішення Печерського суду, хоче позбавити Нагорного можливості вийти під заставу і знову відправити його під арешт.

Тимофій Нагорний фото суд

Фото Антон Голобородько




Тимофій Нагорний фото суд

Фото Антон Голобородько




Тимофій Нагорний фото суд

Фото Антон Голобородько



8 жовтня, Служба безпеки України провела спеціальний брифінг, на якому повідомила подробиці затримання відомого українського бізнесмена Тимофія Нагорного. Його, зокрема, звинувачують у державній зраді на користь Росії та намірі створити в проросійську партію.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові викрали турка і вимагали $100 тисяч

 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити