image
 |  398 30 Грудня 2023 | 16:54

Україна масовано вдарила по військових цілях в рф

Україна вночі проти 30 грудня завдала ударів по військових об'єктах на території Росії. Найгучніше було у Брянську.

Військово-промисловий комплекс країни-агресорки отримав значні ушкодження. Про це повідомили джерела в українських спецслужбах, передає Gazeta.ua.

"У ніч на 30 грудня Сили безпеки і оборони України завдали потужного удару по військових об'єктах на території РФ. Всього в атаці брало участь понад 70 безпілотників різних типів", - зазначають джерела.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикордонники заперечили закриття кордону для чоловіків із інвалідністю 3-ї групи

Найбільше вибухів прогриміло в Брянську. Там група безпілотників атакувала завод "Кремній Ел". Це один із найбільших виробників електроніки для російської воєнної техніки. Там, зокрема, виготовляють комплектуючі для ракет великої дальності та систем ППО "Панцир".

Окрім того, був атакований "Брянський хімічний завод імені 50-річчя СРСР".

Вибухи також прогриміли на кількох військових об'єктах в Бєлгороді, Тулі, Твері та Москві.

"Російська ППО змогла збити певну частину українських БпЛА, але значна кількість з них ефективно спрацювала по цілях. На відміну від російських терористичних ударів по території України, Сили безпеки та оборони України завдавали удари виключно по військових об'єктах ворога", - зазначили у спецслужбах.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити