image
 |  2 25 Вересня 2021 | 16:39

Україна передасть Інтерполу дані про сотні російських найманців

Україна володіє даними про сотні проросійських бойовиків, які воювали на Донбасі. Всю цю інформацію найближчим часом передадуть Інтерполу.

Про це повідомляє «24 канал».

Про це розповіла «слуга народу» Мар'яна Безугла. Вона очолює ТСК, яка займається розслідуванням операції із затримання представників ВПК «Вагнер».

Нардепка зазначила, що наша розвідка має у своєму розпорядженні дані про сотні росіян, які є дотичними до злочинів проти нашої держави на Сході України. Тимчасова слідча комісія організує передачу цієі інформації в Інтерпол.

У липні 2020 року в Мінську затримали 33 бойовиків «Вагнера». Дехто з них воював проти України на Донбасі. Згодом у ЗМІ з'явилася інфомація про те, що «вагнерівці» у Білорусі – це частина операції українських спецслужб. Втім, хтось з Офісу Президента нібито «злив» інформацію. Через це у Верховній У Раді створили ТСК для розслідування справи. Нещодавно комісія оприлюднила свої перші висновки. Вони свідчать про те, спецоперації не було. Натомість був спеціальний захід, аби спробувати витягнути певну кількість осіб з території Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чергова провокація: російські літаки залетіли у район зенітних навчань ЗСУ (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити