image
 |  18 28 Лютого 2023 | 19:43

Україна припинила дію ще кількох угод з росією та білоруссю

Кабінет міністрів України припинив дію угоди з рф про співробітництво у сфері розбудови пунктів пропуску через українсько-російський державний кордон. Також здійснено вихід з угоди щодо постачання прикордонним військам держав-учасниць Співдружності спеціальної техніки та інших матеріальних засобів.

Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук в Telegram..

«Припинено дію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом російської федерації про співробітництво і взаємодію у сфері розбудови пунктів пропуску через українсько-російський державний кордон, вчиненої 18.10.2011 у м. Донецьку», - написав Мельничук.

Також за його словами, здійснено вихід з Угоди щодо пільгового постачання Прикордонним військам держав-учасниць Співдружності спеціальної техніки Прикордонних військ та інших матеріальних засобів, вчиненої 09.09.1994 у москві.

Також, Кабмін України припинив дію угоди з білоруссю щодо організації спільного контролю в пунктах пропуску на українсько-білоруському державному кордоні. 

«Припинено дію Угоди між Урядом України і Урядом республіки білорусь щодо організації спільного контролю в пунктах пропуску на українсько-білоруському державному кордоні, вчиненої 14.12.1995 у м. Києві», - написав Мельничук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ виявила ще одного депутата-зрадника (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити