image
 |  0 17 Листопада 2019 | 18:05

Україна вирвала фантастичну нічию у матчі відбору на Євро-2020 з Сербією

17 листопада збірна України на виїзді вирвала нічию у матчі відбору на чемпіонат Європи 2020 року з Сербією – 2:2.

Сербія – Україна 2:2

Голи: Тадіч, 9 (пен.), Мітровіч, 56 – Яремчук, 32, Бесєдін, 90+3

Збірна України дуже невдало розпочала матч, заробивши вже на 8-й хвилині пенальті у власні ворота – Матвієнко зіграв рукою в своїй штрафній. Тадич з 11-тиметрової позначки пробив по центру, а Пятов впав в кут – 1:0.

На 23-й хвилині українці мали дуже хорошу нагоду, щоб забити. Яремчук отримав пас на хід в штрафну, але воротар встиг вийти на перехоплення. Та він вибив м'яч якраз туди, де був Ярмоленко і після удару в дотик "круглий" влучив у стійку.

Все ж Україні вдалося зрівняти рахунок ще у першому таймі. Коваленко віддав на правий фланг, де Циганков прийняв передачу партнера і навісив в штрафну господарів. Роман Яремчук випередив захисників і пробив головою в лівий кут – 1:1.

З початку другої половини матчу повторився сценарій першого тайму. На 56-й хвилині серби знову вийшли вперед, коли українці залишили одразу двох гравців сербів на дальній штанзі. Караваєв не дотягнувся до навісу, а Мітровіч зумів прийняти м'яч та пробити повз Пятова під дальню штангу з гострого кута – 2:1.

Після забитого голу збірна Сербії глибоко сіла у захист і майже не давала шансів українцям наблизитися до власних воріт. Окремо можна відзначити момент збірної України на 86-й хвилині, коли після навісу Караваєва Шепєлєв з центру штрафного суперника пробив вище воріт.

На 90+3 хвилині Україна все ж вирвала нічию у цьому поєдинку. Артем Бесєдін фактично "втиснув" м'яч у воротар сербів після дуже затяжної атаки.

Таким чином, збірна Сербії не змогла здолати Україну цій відбірковій кампанії на Євро-2020,. Ще й у паралельному матчі Португалія перемогла Люксембург і випередила сербів у боротьбі за друге місце. Також матч із Сербією вже нічого не вирішував для підопічних Андрія Шевченка, адже вони достроково гарантували собі перше місце в групі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити