image
 |  2 31 Жовтня 2020 | 08:47

Україна залишила Польщу в «червоній» зоні. Схоже, надовго

Міністерство охорони здоров'я України оновило список країн «червоної» і «зеленої» зон щодо поширення коронавірусу.

Як повідомляє «Yavp.pl» з посиланням на сайт Міністерства охорони здоров'я України, Польща, схоже, надовго залишиться в «червоній» зоні.

Її показник - 414,1 випадків захворювання на 100 тис населення. Тиждень тому було 250,9. В Україні - 228,2 випадків захворювань на 100 тис населення. Тиждень тому було 200,8.

Це означає, що після приїзду з Польщі в Україну потрібно буде відбувати карантин із використанням додатку «Дій вдома». Достроково припинити відбуття карантину можна, здавши негативний ПЛР-тест. Такий тест має бути зробленим не більш, ніж за 48 годин до перетину кордону України.

У «червоній» зоні МОЗ України загалом опинилося рівно 50 країн світу. Це держави, де кількість нових випадків на 100 тисяч населення за останні 14 днів перевищує аналогічний показник в Україні. Його очолюють такі країни: Андорра, Бельгія, Чехія, Люксембург, Вірменія. Польща перебуває на 19-му місці, суттєво погіршивши свій результат за останній тиждень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Декілька міст Волині віднесли до червоної зони епіднебезпеки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити