image
 |  2 8 Травня 2019 | 12:13

Україна зможе знищити московські міфи, поховавши разом із ними й саму Московію, – Олег Тягнибок

Україна може та зможе знищити московські міфи, поховавши разом із ними й саму Московію. Це лише питання часу й обрання в Україні справді української влади.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

«Для чого обмундировувати і озброювати цих х@хлів? Чим більше їх в Дніпрі потопимо, тим менше після війни в Сибір доведеться вивозити». Слова совєцького полководця Жукова, сказані в часи форсування Дніпра восени 1943-го. Це я нагадую тим, що збираються «са слєзамі на глазах» біснуватися в честь «9 мая». От вона яка, «перемога»…Фактично геноцид українців. То ким треба бути, щоб святкувати це вбивство сьогодні в незалежній Україні?» – йдеться в дописі.

Зі слів Олега Тягнибока, «Свобода» доклала чимало зусиль, щоб Україна врешті відмовилась від "побєдобєсія".

«Ми всіма можливими методами боролися проти кривавих комуністичних ганчірок і колорадських стрічок. Ще тоді, коли нинішні телевізійні «патріоти» парадували в них центром Києва. Ми роками готували законодавчі ініціативи для відновлення історичної правди, врешті змусили владу заборонити комуністичну ідеологію й разом з усім цивілізованим світом вшановувати пам’ять загиблих в ІІ-й Світовій війні 8 травня», – додає лідер українсбькиїх націоналістів. 

На думку Олега Тягнибока, на цьому мала би стояти крапка, якби ж лише олігархічна влада не діяла напівкроками. 

«Навіть сьогодні, п’ять років по тому, як Московія почала чергове знищення українців, в Україні продовжує розростатися «рускій мір». При чому в усіх площинах: від телеканалів, де за кремлівськими методичками паплюжать українських героїв й возвеличують совєцьких катів, до «громадських об’єднань» і владних кабінетів. Останнє, зрозуміло, є визначальним. Адже риба, як кажуть, гниє з голови», – констатує Олег Тягнибок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще семеро бійців-добровольців отримують від Волиньради спеціальний статус

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити