image
 |  2 7 Серпня 2020 | 21:18

Українець хотів нелегально ввезти до Польщі 75 тисяч британських фунтів (ФОТО)

У пунктах пропуску в Медиці та Корчовій польські митники виявили кількох громадян України, які намагалися потайки провезти багато готівки.

Як повідомляє «Yavp.pl» з посиланням на podkarpackie.kas.gov.pl, у Корчовій при перевірці вантажівки, якою керував громадянин України, польські митники виявили 75 тисяч британських фунтів.

Незадекларована готівка була схована в різних місцях кабіни авто: ящичку для автозапчастин, в течці для документів, навіть в упаковці для паперових серветок. Водія за спробу потайки провезти гроші покарали штрафом в розмірі 26 тис злотих, який він заплатив на місці.

Подібна ситуація сталася в Медиці. Там співробітники митниці затримали двох громадян України, які перетинали кордон автомобілем. Серед багажу одного з них знайшли готівку на суму 15 тисяч євро та 4 тисячі гривень, а інший віз з собою 19 тисяч євро та 100 тисяч гривнь. Через те, що готівку перевозили через кордон без відповідної декларації, обоє сплатили штраф по 5 200 злотих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українця в Польщі запроторили за грати за побиття сковорідкою своєї колишньої

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити