image
 |  2 23 Серпня 2021 | 10:41

Українські громади до Дня прапора підняли стяг України по всьому світу (ВІДЕО)

З нагоди Дня Державного прапора України у різних куточках світу представники українських громад разом із нашими дипломатами розгорнули 30-метрові українські стяги.

Відео оприлюднило МЗС України, інформує «УНН».

Так стартувала міжнародна акція з відзначення Дня Державного прапора та 30-ї річниці Незалежності України.

У межах цієї ініціативи до великих міст по всьому світу та місць розташування ключових міжнародних організацій було доставлено символічні 30-метрові державні прапори України, які представники місцевих українських громад разом із українськими дипломатами розгорнули на знак єднання і святкування 30-ї річниці Незалежності та Дня Державного прапора України.

Зокрема, синьо-жовті стяги вражаючих розмірів майоріли у столицях Європи та по всій Північній Америці, на самому півдні Африки та у стародавньому місті Петра в Йорданії, на узбережжі Затоки та у мексиканській долині Теотіуакан, у стародавньому храмовому комплексі Баальбек в Лівані та відомому комплексі хмарочосів «Flame Towers» в Азербайджані. У Греції повітряна куля пронесла Державний прапор України над найвищим високогірним озером Пластира, а у Загребі наш прапор піднявся на найвищу будівлю як свідчення сили духу та незламності нашого народу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 23 серпня. Цей день в історії: День Державного Прапора України

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити