image
 |  0 2 Грудня 2019 | 08:30

Українські компанії масово переносять новорічні корпоративи на січень

Згідно тенденції останніх років, українські компанії масово переносять новорічні корпоративи на січень.

Про це повідомила директор Асоціації ресторанів Ольга Насонова в коментарі кореспонденту УНН.

“У нас з’явилася дуже цікава тенденція — корпоративи гуляють не під Новий рік, а в січні або, як варіант, на початку грудня. Такої тенденції раніше не було. Напевно, це пов’язано з тим, що дуже багато компаній фізично завантажені перед Новим роком, і просто немає можливості займатися чимось, крім роботи, тому, ось, в січні”, — зазначила експерт.

За її словами, починаючи з минулого року, багато компаній планують новорічні корпоративи вже на 10-15 січня, коли співробітники вже відгуляють всі свята.

При цьому вона уточнила, що січневі вечірки виявляються вигідні власникам ресторанів і нічних клубів, оскільки перший місяць року традиційно вважається “мертвим” для індустрії розваг.

У той же час, Ольга Насонова підкреслила, що після кризи 2014-2015 років компанії почали масово влаштовувати новорічні вечірки тільки в останні кілька років, оскільки перші роки після Майдану від цієї практики багато взагалі відмовилися.

Нагадаємо, встановлення головної новорічної ялинки в Києві має розпочатися 5 грудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гончарук пропонує платити вчителям за кількістю учнів у класах

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити