image
 |  2 10 Травня 2023 | 19:43

Українські захисники провели успішні контратаки на Бахмутському напрямку

Українські захисники змогли провести ефективні контратаки на Бахмутському напрямку, у результаті чого окупанти на окремих ділянках відступили на відстань до 2 км.

Про це повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський у Telegram.

Пряма мова Сирського: "Завдяки продуманій обороні на Бахмутському напрямку, ми отримуємо результати ефективних дій наших підрозділів. У тому числі проводимо ефективні контратаки. На окремих ділянках фронту ворог не зміг втримати натиск українських захисників та відступив на дистанцію до 2-х кілометрів".

Деталі: За словами командувача сухопутних військ, грамотні оборонні операції виснажили підготовлені сили ПВК "Вагнер" − на деяких напрямках вони були змушені віддати позиції гірше підготовленим підрозділами регулярних військ РФ, які зазнали поразки та відійшли.

Сирський зокрема відзначив роботу 3-ї окремої штурмової бригади, яка завдала ворогу потужного удару в бою.

"Наші сили оборони надійно тримають фронт та не дають ворогу просунутись вперед. Битва за Бахмут триває… Як казав Карл Фон Клаузевіц: "Війна ведеться до перемоги. І крапка"", − підсумував Сирський. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські Захисники розбили 72-гу російську бригаду під Бахмутом: звільнили територію і набрали полонених

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити