image
 |  2 10 Вересня 2022 | 10:58

Українські захисники звільнили від загарбників 30 населених пунктів на Харківщині

Українські захисники звільнили та взяли під контроль понад 30 населених пунктів у Харківській області.

Про це у своєму відеозверненні повідомив президент України Володимир Зеленський, передає УНН.

"Наша армія, розвідка та Служба безпеки України продовжують активні дії на кількох оперативних напрямках. Успішно продовжують. На цей час ЗСУ звільнили та взяли під контроль понад 30 населених пунктів у Харківській області. У частині сіл регіону тривають заходи з перевірки та убезпечення території, поступово беремо під контроль нові населені пункти – всюди повертаємо український прапор і захист для наших людей", - сказав глава держави.

Зеленський закликав українців зі звільненої території повідомляти представникам наших сил будь-яку відому їм інформацію про злочини окупантів на українській землі.

"Підрозділи Національної поліції повертаються у звільнені населені пункти Харківщини. І хочу подякувати сьогодні нашим розвідникам, нашим спецслужбовцям, які вкотре проявили себе дуже результативно у вигнанні ворога. Дякую й бійцям 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого – командувач на Харківському напрямку особливо відзначив героїчні дії хлопців із цієї бригади", - наголосив президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За держзраду судитимуть екскерівника Миколаївської окружної прокуратури

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити