image
 |  387 15 Липня 2024 | 16:22

Український гурт розкритикував співака з Луцька за виступ на скандальному весіллі з Галкіним

Після розкішного весілля української пари в Італії, де виступали російський гуморист Максим Галкін та співак з Луцька Діма Монатік, український гурт "Ranie Cares" відмовився співпрацювати із барабанщицею Катериною Багінською. Саме у той день вона виступала на святі у складі команди співака.

Так засновниця гурту "Renie Cares" Ірина Панчук та саундпродюсер Олександр Мусевич вирішили не продовжувати працювати з барабанщицею. На їхню думку, під час кривавої війни виступати на одній сцені з росіянином - це неприпустимо, - пише УНІАН.

"Ми одразу пішли до Каті, запитати в неї, у чому питання, чому так сталося і чому вона дозволила собі грати на одному івенті з Галкіним. На що вона сказала, що дізналась на саунд-чеці про це і взагалі навіть не думала, що можна якось відмовитись, тому що вона там виключно музикант і робить свою роботу. В мене виникає інакше питання, як букінг-менеджмент Монатіка і сам Монатік взагалі собі це дозволяють. І чого вони не попереджають своїх музикантів, куди вони їдуть і з ким вони будуть грати, тому що вони точно знають, хто там буде. Якщо вони думають, що є "хороший росіянин", то вони можуть запитати в будь-якого військового, який вигляд має "хороший росіянин", – сказав Мусевич у відео. 

Він також додав, що немає значення, що російський гуморист вивчив українську мову та публічно підтримує Україну. Він все одно залишається представником країни-агресорки. Тому рішення про виключення Каті з гурту прийнято остаточно.

"На жаль, ми змушені сказати, що від сьогодні Катя припиняє свою участь в гурті "Ranie Cares" як барабанщиця. І, на жаль, я теж змушений перестати з нею працювати як саундпродюсер над проектом Drum Queen. Хоча я знаю, що Катя не хотіла цього, не хотіла співпрацювати з Росією. Вона українка, вона любить свою країну, вона тут досі працює, не виїжджає за кордон на постійне. Але це ненормально. І, на жаль, ми не зможемо далі працювати з нею", – наголосив чоловік.

Вокалістка "Ranie Cares" Ірина Панчук теж написала про зміни у гурті. Вона зазначила, що не підтримує дії лучанина Монатіка та його команди і висловилася про це так:

"Монатік нещодавно мав благодійний тур США і Канадою, де збирав гроші на ЗСУ, але поміж тим через два дні після обстрілу "Охматдиту" і низки інших українських міст заїхав в Італію на корпоратив-весілля українців, яке вів Максім Галкін. Для мене це дивно і неприпустимо. Я не розумію, чому подібні вчинки досі толеруються? Чому такі великі впливові артисти дозволяють собі, по суті, співпрацю з росіянами, які ще у 2014-му році підтримували анексію Криму і залюбки там виступали на День Росії".

Сама Багінська поки не прокоментувала виключення з гурту та буде надалі працюватиме в команді Монатіка.

До слова, розкішне весілля українців відбувалося в одній з найдорожчих вілл Італії. Відомо, що її тижнева оренда складає близько 132 тисяч євро, а денна - 19 тисяч. Цікаво, що власниками цієї вілли є російські бізнесмени, які викупили її у 2013 році і зараз здають в оренду. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити