image
 |  34 8 Липня 2019 | 17:11

Український мультсеріал «Козаки» покажуть у латиноамериканських країнах

Відеосервіс Amazon Prime придбав права на трансляцію легендарного українського мультсеріалу «Козаки» у новій версії.

Побачити його зможуть у країнах Латинської Америки в липні, - передає Cases.

Сезони «Козаки. Футбол» (2016) та «Козаки. Навколо світу» (2018) транслюватимуть на екранах в Аргентині, Бразилії, Чилі, Колумбії, Мексиці, Перу та в інших країнах. Познайомитись із мультиплікаційними українськими козаками жителі латиноамериканських країн зможуть уже в липні.

«Якою би давньою не здавалося історія героїв «Козаки», Грай, Око і Тур існують поза часом і географією. Їх люблять глядачі, незалежно від віку та регіону проживання. Продаж SVOD права для відеосервісу Amazon – тому доказ. Сучасні «Козаки» – це високоякісна 2D-анімація, яка зрозуміла без слів. Нам приємно популяризувати українських героїв, знайомити світ з класичною анімацією. <…> Радіємо, що тепер і глядачі Латинської Америки зможуть побачити наших народних улюбленців», – прокоментував Едуард Ахрамович, генеральний продюсер нових серій «Козаків».

Зазначимо, мультсеріал «Козаки. Футбол» був випущений у 2016 році. Мінісеріал складається з 26 трихвилинних серій. Продовження мальованої анімації став сезон «Козаки. Навколо світу», який вийшов у 2018 році. Він складається з трьох 13-хвилинних серій.

Читайте також: «Слуга народу» залишила в списках кума Медведчука і скандального кандидата Куницького

Виробництвом і перезавантаженням культового мультсеріалу займалася студія Baraban. Продюсером нових серій виступив Едуард Ахрамович. Також у створенні нових серій «Козаки. Футбол» брав участь один із перших аніматорів легендарних «Козаків» – Едуард Кірич.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити