image
 |  0 11 Лютого 2019 | 19:24

Українську владу попереджали про російську агресію ще до Януковича, – полковник СБУ

За словами офіцера, це було саме "на стику зміни влади", і потім до влади прийшов Віктор Янукович, який згорнув всі програми протидії російським спецслужбам.

Служба безпеки України попереджала керівництво України про російську загрозу у Криму ще до президентства Віктора Януковича. 

Про це заявила заступник Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки СБУ, полковник Юлія Лапутіна, передає «Обозреватель», пише УНІАН.

«Навіть ще до Януковича попереджали про те, що існують загрози прихованого російського впливу на ситуацію у Криму, зокрема інформаційного впливу, адже вже тоді через фінансування з бюджету фонду "Русский мир" були розпочаті програми, які ментально були спрямовані на реінтеграцію населення півострова в російський інформаційний простір — про це повідомлялося керівництву держави. На жаль, це було саме на стику зміни влади, і потім до влади прийшов Янукович, і всі ці програми протидії російським спецслужбам були згорнуті», – розповіла Лапутіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнибок вимагає адекватної відповіді на антиукраїнський шабаш у Польщі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити