image
 |  0 9 Серпня 2019 | 11:31

Українці – на вихід. Держава продається, - Олег Тягнибок

Президент Зеленський готується продати землю України іноземцям, що означає продаж держави. Про це заявив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.  

«Українці - на вихід. Держава - продається. То вже не жарти «95 Кварталу». А заява Президента України в Туреччині.Гарант наш турбується, що іноземний бізнес замало контролює Україну: і землі в них недостатньо, і підприємств стратегічних. Тож виправити ситуацію обіцяє вже до кінця року - відкрити ринок землі для іноземців і провести велику приватизацію.

Пане Зеленський, страху у вас взагалі нема? Ви не про турків турбуватись повинні, а про українців! Про робочі місця, справедливі тарифи і розвиток економіки. Умови реалізації цього - українська земля в руках українців і державний контроль за стратегічними підприємствами. По-іншому бути НЕ може.

Тому раджу схаменутися, доки не пізно. Або ви працюєте на українців, або дуже скоро полетите із посади вслід попередникам», - зазначає очільник націоналістів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнибок: Особливий статус для російської на Донбасі – це продовження війни на покоління

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити