image
 |  2 17 Липня 2019 | 08:44

Українці оплачують передвиборчу кампанію Гройсмана зі своєї кишені

Мильони гривень з державного бюджету України пішли на фінансування виборчої кампанії прем'єр-міністра Володимира Гройсмана.

Про це повідомляє UAportal.

Зокрема, як стверджують в русі " Чесно ", тільки в квітні з держбюджету пішло близько 650 тисяч гривень на показ на замовлення уряду на 47 українських телеканалах реклами бренду "# уряд Гройсмана". Більш того, появу таких роликів на телебаченні експерти зафіксували і в червні.

Згідно з відомостями організації, починаючи з минулого року Гройсман займається просуванням власного політичного бренду за допомогою коштів державного бюджету України. Інформаційна кампанія "Україна – не просто місце на карті", яка пов'язана з брендом прем'єра, в 2019 році була сплачена коштами Кабінету Міністрів, і фактично обійшлася українцям в 36 мільйонів гривень.

Політична реклама Гройсмана регулярно з'являється на телебаченні і в засобах масової інформації, акцент в матеріалах йде на фігурі прем'єр-міністра і його досягнення на своїй посаді. Також чиновник активно задіює для свого пиару і сайт Кабміну.

Підкреслюється, що реклама уряду Гройсмана була розміщена на білбордах до середини травня нинішнього року. Пізніше її замінили рекламою політичної сили "Українська стратегія", яка виконана в тих же тонах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Святошинський районний суд відпустив додому обвинувачених в розстрілах Майдану

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити