image
 |  4 3 Жовтня 2019 | 11:52

Українці зупинять капітуляцію, - Микола Федік

Українці здатні зупинити капітуляцію, яку готується підписати Зеленський.

Про це під час пікету у Волинській облраді заявив голова фракції ВО «Свобода» у Луцькій міській раді Микола Федік.

«Активна позиція українців, які не хочуть повернення у рускій мір, здатна перемогти підступні плани Путіна та капітулянтську позицію Зеленського. Не наші вороги і друзі ворогів вирішуватимуть наше майбутнє. Ми здатні зупинити відкат назад. Ми здатні зупинити курс демонтажу Української державності. Але для цього потрібно гуртуватися і бути разом. Діяти рішуче і динамічно. Не розслаблятися і не дозволяти владі підписувати зрадницькі угоди», - наголосив Микола Федік.

Також перед присутніми виступили Андрій Дяченко (Нацкорпус), депутат Луцької міськради Павло Данильчук, депутат Волинської облради Олександр Пирожик (ВО «Свобода») та перший заступник голови Волинської облради Юрій Поліщук (ВО «Свобода»).

«В українців є дві основні загрози – зовнішня з боку Москви і внутрішня, яка йде з боку малоросів. Україну можна здолати лише тоді, коли Москва використовує малоросійську свідомість населення як свого союзника. Наше завдання сьогодні – зупинити шлях, на який стало керівництво України. Бо він веде нас у руки Кремля», - відзначив перший заступник голови Волинської облради Юрій Поліщук.

Нагадаємо, що сьогодні, 3 жовтня, у Волинській обласній раді відбувся пікет, спрямований проти капітуляції України і погодження формули Штанмайєра.

Читайте також: Фракція ВО «Свобода» у Волиньоблраді зареєструвала звернення про недопущення капітуляції України за «Формулою Штайнмаєра»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити